Dos agentes de los Mossos d'Esquadra.

Un mosso fora de servei enxampa un lladre intentant robar a una comunitat de veïns a Cambrils i intenta fugir

L'individu, conegut per la policia, va intentar fugir amenaçant l'agent amb el tornavís i llençant-li una bicicleta

La vigilància  d'un individu, conegut policialment per delictes patrimonials, en diverses comunitats de veïns de Cambrils  feien saltar el senyal d'alerta. A dos quarts i cinc de les set de la tarda d'aquest dimarts, un agent dels Mossos d'Esquadra, fora de servei, s'adonava d'aquest incident i va sospitar de les intencions  de l'individu.

L'home, de 36 anys i nacionalitat marroquina, anava amb bicicleta i l'agent va decidir seguir-lo. A l'altura de l'avinguda del Mar, l'individu va saltar una porta d'accés que dona a un jardí comunitari i va començar a mirar els portals d'accés als blocs de pisos. L'agent, des de la distància, l'observava i quan va veure que forçava amb un tornavís una de les portes d'accés es va identificar  com a policia.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El mosso, per aquest motiu, va avisar de l'incident a la comissaria de Cambrils per demanar suport de diverses patrulles. Amb la presència policial, l'individu va intentar fugir  amb la bicicleta però el mosso va poder atrapar-lo. Tot i això, va insistir a fugir i va amenaçar-lo amb el tornavís  i li va llençar la bicicleta  a sobre. Per aquests fets va poder fugir corrents, però va ser interceptat i detingut  al carrer Alexandre Galí. 

El detingut, que té nombrosos antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus. El jutge ha decretat la seva llibertat.