Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos denuncien 33 persones en una festa il·legal en una casa rural de la Selva del Camp

L'organitzador de la festa, veí de Salou de 18 anys, va ser detingut per agredir i insultar els agents

Els Mossos d'Esquadra han denunciat, aquesta passada matinada, fins a 33 persones que estaven celebrant una festa d'aniversari en una casa rural a la Selva del Camp. Sis dels denunciats són menors d'edat i, a més, els Mossos han detingut l'organitzador de la festa per intentar insultar i agredir els agents.

Segons apunta l'agència Efe, els fets han tingut lloc aquesta passada matinada, quan passades les dotze de la nit els Mossos van rebre l'avís que s'estava celebrant una festa en una masia llogada a la Selva del Camp.

Una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al lloc dels fets i van comprovar que un total de 33 persones, 6 de les quals menors, estaven celebrant una festa d'aniversari organitzada per un jove de 18 anys i veí de Salou

Els agents van interposar 33 denúncies a tots els participants de la festa, la qual era il·legal perquè s'estava incomplint el confinament nocturn imposat per les autoritats amb motiu de la pandèmia del coronavirus.

A més, l'organitzador de la festa va acabar detingut després que insultés i agredís els agents dels Mossos. El jove va ser traslladar a comissaria on va declarar davant la policia, i ha quedat en llibertat el matí d'aquest dimarts amb l'obligació de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.


Comentaris