Una conductora beguda i drogada intenta atropellar un control dels Mossos a Alcanar

Va dirigir-se en contradirecció i a gran velocitat cap als agents dels Mossos
Imatge d'arxiu d'un control de drogo-alcoholèmia dels Mossos d'Esquadra | mossos

Una dona de 40 anys veïna de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià, va ser denunciada penalment pels Mossos d'Esquadra per conduir de manera temerària i sota els efectes de les begudes alcohòliques i les drogues.

Els fets van tenir lloc diumenge passat a la tarda, en un control de trànsit a la carretera N-340 al municipi d'Alcanar, un vehicle circulava contra direcció i va dirigir-se directament cap als agents, que van haver d'esquivar-lo per no ser atropellats. El vehicle, conduït per una dona, va marxar ràpidament del control sense que els agents el poguessin aturar. La Policia d'Alcanar el va trobar en un camí i va avisar els Mossos d'Esquadra.

A les proves de detecció d'alcohol, la conductora del vehicle van donar una taxa final d'1,48 mg/l en aire expirat, sis vegades superior a la taxa permesa. La conductora també va donar positiu, per consum de cocaïna, en la prova indiciaria de detecció de drogues.

A més, la dona va haver de ser atesa pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) pel greu estat etílic que presentava i se la va traslladar a un centre hospitalari. Les diligències penals van ser remeses al jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta.

"🤪S'escapa d'un accident a l'Ebre i els Mossos el troben en un insòlit amagatall" "🤦🏻‍INDIGNANT: El motiu de 7 menors de TGN per saltar-se el confinament"