Mossos d'Esquadra en arxiu

Detenen una dona a Tarragona per estafar milers d'euros amb el truc de les targetes regal

Es desconeix amb quines targetes bancàries les adquiria | Anul·lava els comptes i gastava els diners

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous, en un conegut centre comercial de Tarragona, a una dona acusada d'un delicte d'estafa. L'arrestada, de nacionalitat francesa, 31 anys i sense domicili conegut a la ciutat, acabava de comprar fins a tres targetes regal per valor de prop de 1.000 euros cadascuna.

Els Mossos consideren que hi ha molts paral·lelismes amb un truc d'aquestes targetes que ja s'ha considerat tècnica estafadora en altres indrets. La dona comprava diversos exemplars d'aquestes targetes amb un compte bancari d'origen incert que poc després anul·lava. És a dir, omplia de diners les targetes regal a bescanviar amb un compte bancari que anul·lava poc després, de manera que el compte no es movia mai i els diners guardats a les targetes regal sí que tenien validesa.

Una estafa de milers d'euros als centres comercials cau a Tarragona

La seguretat del centre comercial va detectar les sospites i va avisar els agents, qui van interceptar al vehicle de la detinguda fins a 13 targetes regal ja buides i esgotades, 8.000 euros entre efectiu i criptomonedes i nou telèfons mòbils d'alta gamma. La Unitat d'Investigació dels Mossos investiga ara la magnitud real de l'estafa i la identitat del compte corrent que s'ha fet servir per als robatoris.

La detenció va tenir lloc dijous i la dona va passar a disposició judicial, d'on va sortir poc després en situació de llibertat amb càrrecs. Bona part de les targetes regal fetes servir per a l'estafa van ser comprades a València, segons han pogut contrastar les autoritats.


Comentaris
Josep
Felicitats !!! es mes inteligenta que el sistema, aquesta persona es té que aprofitar, treuren profit i no tancarla a la presó, en canvi deixen sueltos aquests maleantes de aquests paisos que nomes roben fent mal fisicamente i venen droga, mal per mal, prefereixo la dona, a donat mostres de inteligencia, los altres nomes son desgracies de la vida que ens arriven al pais.