Dos agents dels mossos d'esquadra

Els Mossos detenen a Reus un home que escopia els vianants i va agredir la policia

Veí de Reus i detingut fins a sis vegades per maltractaments, va ser deixat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge al matí al centre de Reus un home que escopia els vianants i que, en ser advertit i enxampat pels agents de policia, s'hi va enfrontar i va intentar agredir. Unes hores després, cap al migdia, va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia, que en va decretar finalment la posada en llibertat amb càrrecs.

La vergonyosa situació es va produir cap a les deu del matí al carrer Ample de Reus, un carrer conegut pel seu índex de conflictivitat i on darrerament els Mossos han d'actuar gairebé cada setmana. Aquesta vegada no va ser diferent, i els mateixos vianants van alertar a la policia que l'home estava escopint a les persones que caminaven pel carrer, i inclús als hostes de la Fonda Suïssa.

El detingut va intentar agredir els agents dels Mossos

Un parell d'agents dels Mossos es van desplaçar al lloc dels fets. Tal com ha informat el Diari de Tarragona, a banda de l'actitud desafiant que emostrava cap als agents i els crits que llençava als ciutadans, el detingut tampoc portava mascareta ni respectava la distància de seguretat amb la gent.

El grau d'alteració de l'home el va portar a adoptar una actitud ofensiva davant els agents, als quals va intentar colpejar i agredir. Per tot això, va ser acusat dels delictes d'atemptat contra l'autoritat i contra la residència i de desobediència, així com d'un delicte administratiu per no dur la mascareta posada. Amb tot, l'home, un veí de la ciutat de cinquanta anys, no és la primera vegada que és portat a la comissaria, i és que ha estat detingut fins a sis vegades per delictes de maltractaments i amenaces. 


Comentaris