Imatge d'arxiu d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra

Una forta discussió de parella de matinada alerta els veïns del raval de Santa Anna de Reus

Els Mossos van desplaçar-s'hi per un possible cas de violència de gènere

Una forta discussió ha despertat els veïns del raval de Santa Anna de Reus, la matinada d'aquest divendres, 28 d'agost. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, quan faltaven cinc minuts per la una de la nit, a les 12.55 hores, rebien l'avís per part d'uns veïns que podria haver-hi un episodi de violència de gènere en un pis d'aquest cèntric carrer reusenc.

Immediatament una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al bloc de pisos del raval de Santa Anna. En localitzar la parella que estava protagonitzant l'acalorada discussió, els policies van poder comprovar que no hi havia indicis d'agressió física per part de l'home a la dona. L'acalorada discussió havia pujat massa de to, i en aquella hora de la nit havia alertat els veïns de la zona, que temien que pogués tractar-se d'un cas de violència masclista

Finalment, l'incident es va tancar com un episodi de mediació dels Mossos entre l'home i la dona, i els agents van prendre nota sobre el succés per si durant la nit tornaven a rebre algun avís. La policia catalana va donar l'opció a la dona d'interposar una denúncia, si ho desitjava, però ella ho va declinar.


Comentaris
Josep
Que hay violencia de género es evidente, que hay que castigarla sin duda y con cárcel. Dicho esto, que ninguna mujer aproveche la ocasión de que hoy en día el hecho de ser mujer es igual a tener razón, de lo contrario sería una contradicción, ya que la mujer demanda igualdad, tanto degenerado hay en el genero masculino como en el femenino. Esto no es ser machista, es ser realista, no permitamos continuar con esta "moda". He dicho de entrada que castiguemos la violencia, venga de donde venga.