Una forta discussió de parella de matinada alerta els veïns del raval de Santa Anna de Reus

Els Mossos van desplaçar-s'hi per un possible cas de violència de gènere

Una forta discussió ha despertat els veïns del raval de Santa Anna de Reus, la matinada d'aquest divendres, 28 d'agost. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, quan faltaven cinc minuts per la una de la nit, a les 12.55 hores, rebien l'avís per part d'uns veïns que podria haver-hi un episodi de violència de gènere en un pis d'aquest cèntric carrer reusenc.

Immediatament una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al bloc de pisos del raval de Santa Anna. En localitzar la parella que estava protagonitzant l'acalorada discussió, els policies van poder comprovar que no hi havia indicis d'agressió física per part de l'home a la dona. L'acalorada discussió havia pujat massa de to, i en aquella hora de la nit havia alertat els veïns de la zona, que temien que pogués tractar-se d'un cas de violència masclista

Finalment, l'incident es va tancar com un episodi de mediació dels Mossos entre l'home i la dona, i els agents van prendre nota sobre el succés per si durant la nit tornaven a rebre algun avís. La policia catalana va donar l'opció a la dona d'interposar una denúncia, si ho desitjava, però ella ho va declinar.

"Urgent Reus: Crema un autobús a l'avinguda de Salou" "Festa Covid a la Mussara: Enxampen 23 persones sense mascareta fent un 'botellón'"