Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d'Esquadra troben amagats els lladres dins una casa de Coma-ruga que havien entrat a robar

Tenien bosses grans de plàstic preparades amb objectes per endur-se'ls

Els sorolls  en una casa que no estava habitada a Coma-ruga va fer saltar les alarmes als veïns aquest passat diumenge a la tarda. En sentir-ho, van alertar als Mossos d'Esquadra i una patrulla es va adreçar al lloc i va comprovar que hi havia una finestra amb la persiana forçada i el vidre trencat. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els agents van accedir a l'interior i van veure que les estances estaven regirades i tots els objectes es trobaven dins unes grans bosses de plàstic. La patrulla dels Mossos d'Esquadra va seguir fent comprovacions i van pujar a la primera planta de la casa, on hi havia més bosses amb els objectes preparats per endur-se'ls. 

La sorpresa dels agents va ser quan, en entrar en una habitació, van trobar dos individus amagats  dins un armari i, en una altra estança, van trobar el tercer individu amagat sota un llit. Els tres homes van quedar detinguts  per la seva presumpta implicació en el robatori.

Durant l'entrada a l'àrea de custòdia de detinguts de la comissaria, a un d'ells se li va trobar una polsera  i una cadena  procedent del robatori. Els tres detinguts, tres homes d'entre 28 i 30 anys i de nacionalitat marroquina, amb antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell i van quedar en llibertat amb càrrecs.