Un cotxe s'ha quedat atrapat per la neu a Gandesa

Els Mossos d'Esquadra assisteixen els ocupants d'un vehicle atrapat a Gandesa

Els ocupants estaven circulant amb un motiu acreditat

La borrasca Filomena ha deixat una nevada històrica a la Terra Alta amb 60 centímetres de neu acumulada a Horta de Sant Joan. A més de deixar-nos autèntiques imatges de postal arreu del territori, també ha causat problemes a les carreteres.

Els Mossos d'Esquadra han informat d'una actuació de matinada a Gandesa, després que un vehicle  es quedés atrapat  per la neu a la carretera. Els ocupants del vehicle, que es desplaçaven per un motiu acreditat, han estat assistits pels serveis d'emergència catalans.

A la capital de la Terra Alta, a més, també s'ha donat assistència a una persona a qui se li havia acumulat molta neu a la coberta  de la casa. Aquest fet estava provocant un gran risc d'esfondrament i no podia moure's amb el cotxe, ja que el tenia totalment immobilitzat per la nevada.

La Diputació avisa de quedar-se a casa

Les sortides a veure els paisatges emblanquits per la nevada estan sent habituals arreu del territori. Des de la Diputació de Tarragona s'ha alertat de la importància de quedar-se a casa i no agafar el cotxe, llevat de casos justificats. 

La situació a la xarxa viària tarragonina és complicada per l'extensió i els gruixos de la neu. Hi ha cotxes bloquejats a les vies que estan impedint les tasques de neteja dels equips llevaneu.