Avi desaparegut a Reus.

L'home de 93 anys desaparegut a Reus hauria marxat en sentit Val猫ncia en tren

S'ha cancel路lat el dispositiu de recerca a Reus | Han informat la resta de cossos de seguretat nacionals

ACTUALITZACIÓ — 14.30 hores

Passen les hores i la recerca de l'Antonio s'està ampliant. Segons confirmen fonts de la policia catalana, l'avi desaparegut a Reus hauria agafat un tren per marxar en sentit València.  En un primer moment, una persona hauria ajudat l'home desaparegut per agafar un comboi cap a Tarragona i, posteriorment, aquest s'hauria pujat en un tren en sentit sud, en direcció el País Valencià.

Donada aquesta situació, s'ha informat la resta dels cossos de seguretat de l'estat, Policia Nacional i Guàrdia Civil, per seguir en l'operatiu de recerca del desaparegut de 93 anys a Reus. Així mateix, s'ha cancel·lat el dispositiu a la capital del Baix Camp. 

NOT脥CIA 鈥 09.38 hores

Els Mossos d'Esquadra busquen un home de 93 anys desaparegut a Reus. Des de primera hora del mat铆, el cos policial est脿 sobrevolant amb helic貌pter la zona sud de la capital del Baix Camp a la recerca de l'avi. Concretament, l'aparell es passeja entre el barri Horts de Mir贸, la zona dels Jutjats de Reus i la carretera de Tarragona. A m茅s, diversos agents de la policia catalana fan batudes als afores de la ciutat.

Segons els Mossos d'Esquadra, l'home va desapar猫ixer aquest dimarts 10 de desembre a la tarda, duia un pantal贸 de pana de color marr贸 i jaqueta blau mar铆. A m茅s, afegeixen que 芦podria estar desorientat禄. L'Antonio viu en una resid猫ncia de gent gran, per貌 havia passat uns dies ingressat a l'Hospital Sant Joan de Reus. 


Comentaris