Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra

Arma blanca en mà: L'actuació dels Mossos per evitar un apunyalament a Cambrils

Un home va denunciar que el buscaven per matar-lo

El passat 11 de maig, Cambrils  va estar a punt de ser escenari d'un tràgic incident. Un home estava sent buscat per un altre, el qual l'amenaçava de voler-lo matar. Els fets, afortunadament, no van passar gràcies a l'actuació dels Mossos d'Esquadra, que havien estat avisats i el vigilaven mentre es dirigia a casa a estar a un lloc segur, segons informa el Diari de Tarragona.

El volia apunyalar amb una arma blanca

Als volts de les vuit del vespre del dilluns, 11 de maig, els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta d'una persona a Cambrils, que els avisava que n'hi havia una altra que el volia matar. En explicar la situació, els agents, allà presents, li van demanar que anés cap a casa, mentre buscaven l'agressor.

Quan van passar per l'avinguda Vidal i Barraquer de Cambrils, el suposat agressor  es va aixecar d'una terrassa on estava assegut. A la mà portava una navalla, amb la qual volia agredir al denunciant. Els agents, de paisà, van interceptar-lo. Però volia agafar-lo amb tal violència, que seguia amb la intenció de matar-lo. 

Els agents, però, ho van evitar en reduir-lo i, tot seguit, detenir-lo. El detingut era un home de Cambrils de 56 anys, el qual ha estat acusat per un delicte d'amenaces i danys al vehicle policial. El jutge de guàrdia de Reus ha decretat la seva llibertat amb càrrecs