El temporal Glòria arrossega 13 quilos d'haixix fins a una platja de Mont-roig

Els embolcalls de droga haurien estat lligats a alguna boia ancorada al fons del mar, amb la intenció d'ocultar-los

Agents dels Mossos d'Esquadra van recuperar el passat dimarts, 28 de gener, fins a 21 embolcalls amb més de 13 quilos d'haixix en una platja de Mont-roig del Camp, a la comarca del Baix Camp. La droga, precisament, va ser trobada entre les arrels de diversos arbres costaners en aquesta zona del litoral tarragoní. Segons fonts policials, un dia abans un veí havia avisat el vigilant municipal qui, al seu torn, ho va notificar als Mossos. Agents del cos van acudir al lloc dels fets per tal de retirar-ne els paquets.

 

 

La droga, lligada a alguna boia

Ara, els investigadors consideren que l'haixix va arribar fins a la platja a conseqüència del fort vent, l'onatge i les intenses precipitacions provocades pel Glòria. La policia catalana sosté també que els embolcalls «estaven lligats a alguna boia flotant ancorada al fons del mar, amb la clara intenció d'ocultar-los». El mal temps, però, va explusar la droga a l'exterior i les ones l'haurien dut fins a la platja.

 

Els agents van obrir diligències policials per tal d'informar el jutjat en funcions de guàrdia de Reus, a qui s'ha sol·licitat la corresponent autorització per destruir la droga recuperada.

 

Diversos casos al País Valencià

Un episodi similar es va produir també la setmana passada a la platja de Moncofa, a Castelló, quan diversos treballadors municipals van localitzar fins a 26 pastilles d'haixix entre les restes que la borrasca havia arrossegat al litoral. En aquest cas, però, els blocs de droga estaven deteriorats i sense enfundar, fet que indica que feia força temps que eren al mar abans de ser remoguts per l'onatge.

 

 

També et pot interessar