Imatge de l'exterior de l'edifici 'Rancho Grande'

Els Mossos i la Guàrdia Urbana retiren els comptadors elèctrics del bloc ocupat 'Rancho Grande' del Serrallo

El bloc està majoritàriament ocupat, però també hi ha alguns propietaris

Operació contra les ocupacions il·legals a l'anomenat 'Rancho Grande', al barri tarragoní del Serrallo. Efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona i dels Mossos d'Esquadra han retirat, el matí d'aquest divendres, 3 de juliol, els comptadors elèctrics de l'edifici, majoritàriament ocupat de manera il·legal. La policia tenia una ordre judicial.

El conseller Xavier Puig, coordinador de l’Àrea de Territori, sostenibilitat i seguretat, ha confirmat que aquest divendres s'ha dut a terme una inspecció per comprovar si en aquest bloc de pisos hi havia habitatges amb la llum punxada. En el transcurs de la inspecció els tècnics han corroborat que hi havia diversos pisos amb l'electricitat punxada, tant dels que estan ocupats il·legalment com els que ho estan de manera legal. En total, han sigut 22 habitatges en els quals els tècnics han retirat els comptadors elèctrics. Puig ha confirmat que només s'ha tallat la llum als pisos que la tenien connectada de manera il·legal.

D'altra banda, la portaveu del grup municipal de la CUP, Laia Estrada, ha denunciat l'actuació policial, ja que s'han retirat els comptadors elèctrics de l'edifici sense informar els propietaris i llogaters que hi viuen de manera legal. «Si és una estratègia per fer fora les persones que l'han ocupat, us heu lluït», ha etzibat Estrada contra els Mossos d'Esquadra.


Comentaris