Imatge del desplegament policial al passeig Mata de Reus

Els Mossos i la Guàrdia Urbana eviten una ocupació il·legal a la Casa dels Mestres de Reus

És un immoble de titularitat municipal destinat a lloguer social

Un important desplegament policial ha alertat els veïns del passeig Mata de Reus la tarda d'aquest dijous, 4 de febrer. Almenys una desena de patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus s'han desplaçat fins a la Casa dels Mestres, ubicada al número 3 del passeig Mata, després de rebre l'avís d'una possible ocupació il·legal.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La policia ha rebut l'avís a dos quarts de sis en punt de la tarda, i immediatament s'han activat patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus. Quan han arribat al lloc, els agents de policia han comprovat que estaven intentant ocupar de manera il·legal un dels habitatges de l'immoble, el qual és de titularitat municipal i està destinat al lloguer social. Finalment, l'actuació policial ha aconseguit evitar l'ocupació.

Imatge del desplegament policial al passeig Mata de Reus
Imatge del desplegament policial al passeig Mata de Reus | F.I.

La presència policial ha generat molta expectació entre els veïns, que han vist com arribaven al lloc a gran velocitat vuit patrulles i dues furgonetes dels Mossos i la Guàrdia Urbana reusenca, algunes de les quals d'incògnit.