Imatge del lladre cometent un dels furts en un supermercat

Els Mossos de Tarragona enxampen un lladre que havia robat en 10 supermercats arreu de Catalunya

Va furtar productes per valor de 6.000 euros

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Tarragona ha resolt un total de deu furts en supermercats d'arreu de Catalunya. El lladre és un home de 27 anys de nacionalitat romanesa, que actualment ja està ingressat al Centre Penitenciari de Ponent, a Lleida, per una altra causa. 

La majoria dels furts es van cometre entre els passats mesos de gener i febrer, en quatre supermercats de Barcelona, dos de l'Hospitalet de Llobregat, i un a Altafulla, Salt, Tortosa i Hostalric. El lladre utilitzava el mateix 'modus operandi': omplia el carret de la compra amb productes cars, majoritàriament begudes alcohòliques, i esperava el moment que no hi hagués vigilància per marxar del supermercat. 

L’investigat furtava productes d’alt valor, clarament amb un ànim de lucre, sense furtar productes de primera necessitat motiu pel qual els Mossos d’Esquadra van sospitar que tot allò que furtava ho venia posteriorment al mercat il·legal. El valor total dels productes que va endur-se en els deu durts ascendia fins als 6.000 euros.

D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra van relacionar les deu denúncies interposadespels diferents supermercats i van iniciar una investigació. Finalment, els investigadors van determinar que la persona sospitosa era un home que ja estava complint condemna des del mes de febrer al Centre Penitenciari de Ponent de Lleida, i li constaven 32 antecedents per delictes contra el patrimoni.