Un vehicle de la Policia Local de Cambrils

L'avís d'una motocicleta en un aparcament comunitari de Cambrils resol un robatori

La Policia Local de Cambrils va comprovar la matrícula i constava sostreta el 4 de febrer de 2021

En la línia de successos al municipi de Cambrils  dels últims dies, la Policia Local ha resolt un robatori  gràcies a la col·laboració ciutadana. Els fets es remunten a primera hora del matí del dimecres, 2 de juny.

La Policia Local de Cambrils va rebre l'avís a les 9.45 del matí. El veïnat d'un edifici del carrer Gabriel Ferrater van ser els encarregats de donar l'alerta per un vehicle sospitós.

En concret, es tracta d'una motocicleta  que estava a l'interior de l'aparcament comunitari. La curiositat era que no era propietat de cap dels veïns i veïnes que tenen una plaça al pàrquing.

El veïnat va facilitar la matrícula del vehicle de dues rodes als agents. En comprovar el número de la placa, la Policia Local de Cambrils va endur-se una gran sorpresa. 

La matrícula  de la moto que hi havia en l'aparcament comunitari sense propietari constava sostreta. Concretament, feia gairebé quatre mesos que havia estat robada. Hi havia la denúncia des del 4 de febrer de 2021.

A partir d'aquesta incidència, la policia cambrilenca va iniciar diligències per recuperar el vehicle. També han agraït la importància de la col·laboració ciutadana. Aquestes ajudes fan un Cambrils segur, conclouen des de la Policia Local.