Un nen, en estat greu després de gairebé ofegar-se a la platja de Coma-ruga

Aquest ja és el segon cas en una setmana a la platja vendrellenca, que se suma als primers ensurts viscuts al litoral tarragoní
El nen va ser evacuat en estat greu amb un helicòpter del SEM | @plelvendrell

La platja de Coma-ruga ha viscut un altre tràgic episodi gairebé una setmana després que un home estigués a punt d'ofegar-se i fos desallotjat en helicòpter en estat crític. Aquest diumenge, s'han donat uns fets bastant similars, en aquest cas amb un nen de 10 anys, que actualment es troba amb pronòstic greu després de, també, estar a punt de patir un ofegament

Els fets van succeïr cap a les cinc de la tarda d'aquest diumenge 12 de juliol. Els socorristes van ser a temps de treure el menor de l'aigua i van avisar la Policia Local del Vendrell i el Sistema d'Emergències Mèdiques, que va traslladar el menor fins un centre hospitalari amb helicòpter.

 

Una víctima mortal durant aquesta temporada d'estiu

Aquest de Coma-ruga no és el primer ensurt que s'ha viscut ja durant aquesta temporada d'estiu a les platges tarragonines. A més de l'home que fou traslladat en estat crític a l'hospital des de la mateixa platja de Coma-ruga el passat dimarts, s'han viscut dos moments d'ensurt i tensió a La Pineda i a la platja de la Llosa de Cambrils, on dos nens s'han estat a punt d'ofegar. A més, el passat 3 de juliol ja es va haver de lamentar la primera víctima mortal a la platja de les Delícies de Sant Carles de la Ràpita, al Montsià. 

"Més patrulles policials al Vendrell davant l'onada de robatoris a comerços" "Urgent: Perillós incendi forestal a tocar de diverses cases, entre Calafell i Cunit"