Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local d'Altafulla

Una nena d'un any i mig s'escapa de casa i treu el gos a passejar per Altafulla

Els pares no s'havien adonat que la petita havia marxat

Ensurt a Altafulla el matí d'aquest dimarts, 25 d'agost. Una nena petita, d'un any i mig, ha sortit de casa seva amb el seu gos sense que els seus pares se n'adonessin. Una veïna ha vist la petita sola pel carrer, acompanyada del gos, i davant l'estranya situació, ha decidit donar l'avís a la Policia Local. 

Una patrulla de la policia altafullenca s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha preguntat a la nena on vivia, però la petita no ha sabut respondre. Ha sigut gràcies al seu gos que han pogut acompanyar la nena fins a casa seva, que afortunadament no estava gaire lluny. L'animal ha guiat els policies fins a casa seva, i la nena ha pogut tornar amb els seus pares. Per sort, tant la nena com l'animal es trobaven bé.

Una nena de 6 anys també es va escapar d'amagat fa un mes

Fa cosa d'un mes va passar una situació semblant, també a Altafulla. En aquella ocasió va ser una nena de 6 anys  que havia sortit de casa seva de matinada sense que ningú se n'adonés. Una patrulla de la Policia Local d'Altafulla, en veure la menor caminant sola pel carrer, la va aturar i la va acompanyar fins a casa seva amb els seus pares.