Una nena acaba ferida per un negligent tret d'arma de foc a Riudoms

El propietari de l'arma curta de foc ha estat detingut per tinença il·lícita d'armes

Una negligència amb una arma de foc hauria pogut acabar amb tragèdia a Riudoms. Una nena, de 7 anys, va patir un tret, el qual tenia orifici d'entrada i de sortida, a prop de la cintura, segons explica el Diari de Tarragona i ha pogut confirmar TarragonaDigital. Els Mossos d'Esquadra van ser alertats en arribar la nena amb la ferida a Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. 

Els fets van succeir el passat 12 de setembre, quan la víctima dels fets estava a prop d'una foguera i, després d'una petita detonació, es va queixar d'una ferida a la cama, la qual, finalment, es va poder concretar que era a causa d'una ferida de bala d'un tret d'arma de foc curta. 

Els Mossos d'Esquadra la van trobar i, aquest dijous 17 de setembre, es va procedir a la detenció d'un veí de Reus, de 40 anys, per tinença il·lícita d'armes, ja que no tenia cap mena de llicència. D'altra banda, però, es desconeix l'autoria del tret, però es determina que aquest va ser causat per una negligència, és a dir, un accident i, per sort, no va acabar amb una tragèdia. 

"Els Bombers protagonitzen un divendres accidentat a la Pobla de Montornès" "La ràpida actuació de la policia que evita un complicadíssim fet a l'Arboç"