Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM i diversos agents dels Mossos d'Esquadra

En estat greu una nena en ser atropellada a la Bisbal del Penedès

El cotxe hauria fugit després de l'incident i l'estan buscant

Nou atropellament el viscut a les comarques de Tarragona en les últimes hores. Després que dos menors d'edat —un nen d'onze i una noia de disset— fossin envestits per un vehicle a la localitat de Cambrils, una menor d'edat ha estat atropellada a la localitat de la Bisbal del Penedès, segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), aquest dissabte. 
 

La vianant atropellada  va ser traslladada d'urgència fins a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat en estat greu.  El SEM va enviar tres dotacions terrestres fins al lloc de l'incident.

El cotxe hauria fugit

La nena  travessava un pas de vianants d'una carretera de la Bisbal del Penedès quan un vehicle  a alta velocitat l'ha envestit als vots de les vuit del vespre del dissabte. 


Després d'aquest incident, en lloc de quedar-se al lloc i preocupar-se de l'estat de la nena, el vehicle ha accelerat i ha fugit  del lloc dels fets, segons assenyala el Diari de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra, després d'aquest incident, estan buscant l'autor de l'atropellament i demanen ajuda per trobar el cotxe en qüestió, que seria un Audi A3 de color blanc amb el sostre negre. A més, tindria un cop a la part frontal. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!