El SEM, la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra en un incident a la plaça Conde de Reus

Nou episodi al barri de la Sardana: baralla amb individus molt beguts a Reus

S'han realitzat identificacions a les persones que anaven molt begudes i se les ha traslladat a l'hospital

La ciutat de Reus viu una nova nit amb incidències. Un altre cop, a la zona del barri de la Sardana, en concret, a la plaça del Comte. Patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus, a més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), han hagut de desplaçar-se a la zona quan faltaven deu minuts per la mitjanit d'aquest dilluns. 

Baralla i alcohol a la Sardana

El passat dimecres, 9 de setembre, un macrooperatiu policial contra el tràfic de drogues al barri de la Sardana acabava amb 10 detinguts i ja és un punt habitual on s'han de desplaçar els cossos de seguretat a la capital del Baix Camp. 

En menys d'una setmana, hi han hagut d'anar un altre cop i, segons han explicat els Mossos d'Esquadra a Tarragonadigital, aquesta mitjanit de dilluns han requerit la presència de tres patrulles de la policia catalana, de la Guàrdia Urbana de Reus i l'ambulància del SEM, per una baralla a la via pública. Els fets han succeït a la zona de la plaça del Comte i, en arribar els agents, han realitzat diverses identificacions a persones que presentaven evidents símptomes d'embriaguesa

Davant d'aquesta situació, no s'ha efectuat cap denúncia als individus que hi havia presents, però a alguns dels identificats se'ls ha hagut de traslladar a un centre mèdic a causa d'anar sota els efectes de l'alcohol.


Comentaris
Pitu C
Doncs el alcalde pellicer fa setmanes que va dir que això de la Sardana estava solucionat, que la regidora Vasques va enviar als polis a repartir estopa posar multes i ho va finiquità.