Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Nou episodi d'inseguretat a Ponent: Intenten atracar una noia menor d'edat

Els veïns reclamen reiteradament que s'incrementi la vigilància policial als barris

Important ensurt el que es va endur una noia menor d'edat el vespre d'aquest dissabte, 21 de novembre, al barri de La Granja de Tarragona. Es tracta d'un nou episodi d'inseguretat als barris de Ponent, una nova denúncia que se suma a les reiterades queixes dels veïns de la zona.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els fets els ha denunciat la mare de la víctima, a través de les xarxes socials. Comença explicant que la seva filla, de 17 anys, evita sortir a passejar pel barri i que prefereix desplaçar-se amb autobús fins al centre de la ciutat, zona on la noia se sent més segura. Aquest dissabte a la tarda, com molts d'altres, va anar fins al centre i va tornar cap a casa amb l'autobús de les 21.45 hores, baixant a la parada del carrer de Sant Benilde

En un tram d'escassos 200 metres que separa la parada de bus de casa seva, explica, va aparèixer un noi de sobte que va intimidar la noia i, a continuació, li va intentar robar el telèfon mòbil i la bossa de mà. Per defensar-se, la noia va fer una empenta al noi i va aconseguir sortir corrents cap a casa seva. Per sort, el noi no la va perseguir i va fugir cap a una altra banda. La noia va arribar espantada a casa seva i aquest diumenge ja han interposat una denúncia als Mossos d'Esquadra. 

«Això cada vegada va a pitjor», explica la mare de la noia. I és que darrerament hi ha hagut casos d'agressions sexuals o assetjaments a dones als barris de Ponent. Aquest dissabte a la tarda unes 150 persones van tallar l'N-340 a Icomar per reclamar més seguretat i més vigilància policial als barris.