L'incendi ha afectat un habitatge abandonat de Coma-ruga.

Nou incendi en un complex abandonat i amb habitatges ocupats de Coma-ruga

Els veïns de la zona fa temps que denuncien els problemes que pateixen en aquest espai

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar aquest dijous 13 d'agost per apagar un incendi que s'ha declarat en un habitatge de dues plantes del carrer de Mare Nostrum, a Coma-ruga. Es tracta d'un dels habitatges que forma part del complex abandonat situat a la Creu de Coma-ruga, al davant de l'escola Pla de Mar i d'una llar d'infants, en el qual hi ha diverses ocupacions des de fa molts mesos.

Els veïns de la zona van denunciar aquesta situació el desembre del 2018, pels problemes que causaven molts dels ocupants, ja que hi havia baralles de forma constant. Una altra de les queixes era pels incendis que es produïen de forma periòdica. En un d'ells, que va tenir lloc el maig del 2019, van haver de ser ateses dues persones. Tot plegat va portar els veïns a fer una manifestació al davant de l'Ajuntament.

Ningú a l'interior de l'habitatge

En l'incendi d'aquest dijous, l'avís del qual s'ha rebut a les 9.50 hores del matí, no hi ha hagut ferits. Quan els Bombers han arribat a l'habitatge, el fum sortia per la finestra, però no hi havia ningú a l'interior, i les flames s'han pogut apagar ràpidament. La policia local ha fet tasques de suport i control de la circulació a l'exterior.


Comentaris