Un nou robatori violent a Coma-ruga dispara totes les alarmes

Detingudes dues persones que van agredir un noi i li van prendre la bossa de mà

Dues persones van ser detingudes la matinada del passat dimecres 22 de juliol per cometre un robatori violent pels voltants de la plaça dels Germans Trillas, a Coma-ruga. Segons informa el Diari de Tarragona, els fets van tenir lloc a quarts de dues de la matinada, quan els dos assaltants es van dirigir cap a un noi que caminava per la platja i es dirigia cap a un 'xiringuito'. Després de donar-li un cop li van prendre la bossa de mà, on hi tenia els diners, el telèfon mòbil i la documentació.

 

Detinguts pels Mossos d'Esquadra

Quan els dos agressors van marxar corrents, diverses persones que hi havia a la zona van anar a ajudar al noi i van trucar al 112. Els Mossos d'Esquadra van fer-se càrrec de la investigació, i van trobar unes hores després dues persones que casaven amb la descripció dels lladres. Els van detenir i van trobar la bossa amb totes les pertinences del jove agredit, que les va poder recuperar. 

Un dels detinguts té 22 anys i l'altre és menor d'edat. El succés ha disparat totes les alarmes a la zona marítima del Vendrell, ja que és el segon de característiques similars que es produeix en tot just tres dies. El passat diumenge a la matinada va ser una noia jove la que va ser agredida a prop de les Madrigueres, per uns joves que li van prendre la motxilla i el telèfon mòbil

"Atemptats 2017: Les penes que demana fiscalia pels processats pels atacs terroristes" "Ara mateix: Perillós incendi d'un edifici al cor de la Part Alta de Tarragona"