ÚLTIMA HORA

37 nous positius a la demarcació de Tarragona aquest dimarts

Un núvol tòxic al Polígon Sud de Tarragona posa en alerta els serveis d'emergència

Membres de Protecció Civil s'han desplaçat fins a la zona per esbrinar l'origen d'aquestes olors i de quin producte es tracta | Es desconeix, ara per ara, d'on prové
Diverses ambulàncies del SEM s'han desplaçat per precaució al Polígon Sud de Tarragona. | Cedida

Un núvol tòxic ha encès les alarmes aquest dijous al matí al Polígon Sud de Tarragona. Al voltant de les 10.00 hores, s'ha alertat de l'aparició d'unes olors i d'un núvol de color blanc. Membres de Protecció Civil s'han desplaçat fins a la zona per esbrinar l'origen d'aquestes olors i de quin producte es tracta. També s'ha contactat amb les empreses de la zona per descobrir si hi ha hagut alguna incidència. Per precaució, s'han desplaçat a la zona dotacions de Bombers, Mossos i ambulàncies del SEM, a més de la Policia Local de Vila-seca

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Tallen la carretera C-31B amb motiu del núvol tòxic

Per tal de comprovar l'origen del núvol tòxic i la seva possible afectació, els serveis d'emergència han hagut de tallar la carretera C-31B. A les 11.03 hores, però, ja s'ha restablert la circulació. D'altra banda, les ambulàncies del SEM s'han retirat perquè no ha calgut atendre a ningú. Tot i això, encara no s'ha descobert quin és l'origen d'aquest producte. Almenys set persones han trucat al 112 per preguntar què passava al Polígon Sud de Tarragona.

"💥AQUEST MATÍ: Nou greu accident a la C-12 entre un cotxe i un camió" "🔥ATENCIÓ: 2 incendis en 3 minuts al mateix carrer de Calafell"