L'oci nocturn de Salou repeteix aglomeracions un cap de setmana més

La matinada del diumenge els Mossos d'Esquadra van realitzar una inspecció
Aglomeració sense distància de seguretat | Facebook

Les situacions d'aglomeració en els locals d'oci nocturn a Salou continuen aixecant polseguera. Des de la seva reobertura han estat diversos els episodis que han sortit a la llum d'incompliment de mesures de seguretat especialment a la capital de la Costa Daurada, la qual s'està veient sobrepassada per la situació en especial en un dels locals amb més èxit de la zona.

La nit de dissabte a diumenge ha tornat a deixar preocupants imatges a la concorreguda zona d'oci nocturn de Salou, el carrer Carles Buïgas.  Aglomeració de persones a l'exterior d'algunes discoteques i, finalment, la presència dels Mossos d'Esquadra per realitzar una inspecció administrativa, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital. De fet, segons ha pogut saber aquest mitjà, fins i tot es va arribar a clausurar locals amb cinta policial, tot i que l'endemà els propietaris van tornar a obrir portes.

La problemàtica continua a l'oci nocturn de Salou

La preocupació dels veïns i veïnes de Salou va en augment cada vegada que veuen la situació als establiments d'oci nocturn del municipi. Una preocupació que arriba, a més, en un moment molt delicat després del recent confinament d'aquest dissabte al migdia a la comarca del Segrià a causa dels rebrots.

En les imatges que han circulat per les xarxes socials s'ha pogut veure una gran aglomeració de persones, les quals no guardaven distàncies de seguretat entre elles i no utilitzaven mascareta, és a dir, cap de les recomanacions per evitar contagis del coronavirus i, conseqüentment, possibles rebrots de la malaltia a la zona. 

L'episodi d'aquesta matinada de diumenge no ha estat el primer, ja que el passat cap de setmana es va veure una situació igual en una de les discoteques del mateix carrer salouenc, dins i fora del local d'oci nocturn.

Els Mossos van fer una inspecció administrativa | Facebook

Presència policial al carrer Carles Buïgas

La situació incontrolable de Salou, finalment, ha requerit de nou la presència dels Mossos d'Esquadra. En concret, tal com ha pogut confirmar TarragonaDigital, s'ha realitzat una inspecció administrativa per part de la unitat regional de la Policia Administrativa (URPA).

En els controls realitzats per la policia catalana, segons expliquen, no s'ha registrat cap incidència de tipus administratiu. D'altra banda, aquest mitjà no ha pogut confirmar les informacions que circulaven per les xarxes de desallotjament de discoteques i carrers de la zona del carrer Carles Buïgas de Salou, tot i que ha tingut accés de vídeos on es pot veure la policia del municipi precintant àrees amb cinta.

"Molt fort: Robatori enmig del carrer a Calafell i l'enxampen quan fuig" "Cap de setmana negre a Catalunya: Tres motoristes perden la vida en accidents"