Tornen a ocupar un pis a Salou dos dies després de ser detinguts pels Mossos d'Esquadra

El mateix dia que van ser deixats en llibertat, van tornar a l'edifici on havien ocupat un habitatge

Els veïns d'un bloc de pisos, i oficines, al centre de Salou estan vivint un autèntic malson, amb l'agreujant que la policia ja ha intervingut per mirar de solucionar-ho. Aquest dilluns, 8 de juny, el cos de Mossos d'Esquadra feia públic que havien detingut dos joves, de 22 i 23 anys, per tres robatoris en dos dies. Els joves havien robat en el bloc on tenien un pis ocupat, un edifici de Salou amb oficines i habitatges particulars.

Van ser detinguts el 4 de juny i dos dies després, el dissabte 6 de juny, van tornar a l'edifici on havien ocupat un pis, segons han explicat veïns de l'immoble a TarragonaDigital. Els problemes, segons han indicat aquests veïns, van començar el passat dilluns, 1 de juny.

«Han cridat a altres ocupes per entrar en un altre pis»

Els dos joves detinguts per la policia catalana ocupaven el pis 606 de l'immoble i aquest dilluns, 8 de juny, «han saltat al següent, al 607. Ja han ocupat quatre pisos». A més a més, «han cridat a altres ocupes per entrar en un altre pis del mateix edifici», segons han apuntat els veïns.

També «han trencat els ascensors, s'han encarat amb el propietari i han manipulat els comptadors de la llum, deixant a algunes oficines, sense llum». El relat del malson no ha acabat aquí: «els ocupes han arribat a llançar una cafetera des del sisè amb tanta punteria que han encertat a un cotxe de la Guàrdia Urbana que estava al carrer; han esberlat els vidres de la recepció d'unes oficines i han arribat a assaltar a un matrimoni de gent gran, als qui van robar el telèfon i la bossa de mà de la dona».

Els veïns han manifestat que es troben al límit de la seva resistència, «em tenen amargat», i estan documentant, gràficament, els desperfectes causats pels ocupes en aquest immoble que està ubicat a l'autovia de Salou a Reus. Aquest dimarts, 9 de juny, el president de la comunitat de veïns ha presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra perquè els ocupes també han trencat les bústies dels veïns. És una nova denúncia dels veïns que han lamentat que «els Mossos no han aparegut».

"Boscos de marihuana i armes de foc: El panorama de l'operatiu de Mossos a TGN" "Roben de matinada en un cèntric comerç del Vendrell"