Primeres ocupacions d'habitatges a Tarragona durant el confinament

Els veïns afectats tractaran el tema en una reunió telemàtica | Mossos d'Esquadra va obrir diligències el dilluns, 6 d'abril

El coronavirus, i el confinament per mirar d'aturar la propagació de la pandèmia, ho està engegant tot en orris. Bona prova d'això, és que s'estan començant a produir les primeres ocupacions il·legals d'habitatges a zones tan cèntriques com l'avinguda Roma de Tarragona. En concret, i segons ha confirmat a aquest mitjà el cos de Mossos d'Esquadra, dos habitatges al número 32 de l'antiga carretera de Salou, als blocs de pisos coneguts com a Torres Catalunya.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

El dilluns, 6 d'abril, pels volts de les 13 hores, diferents patrulles de la policia catalana es van presentar al número 32 de l'avinguda Roma. El propietari de dos habitatges particulars havia avisat als Mossos perquè tenia els seus dos pisos ocupats il·legalment, segons ell. Els agents van comprovar que els residents als habitatges feia dies que havien entrat als pisos. Mossos d'Esquadra va obrir diligències i està a l'espera que el propietari presenti la corresponent denúncia judicial. De moment, ara per ara, i segons ha explicat la policia catalana a TarragonaDigital, «no els podem fer fora. Només podem obrir diligències».

Reunió de veïns per tractar el tema

Veïns de l'entorn fa dies que havien detectat un augment de la presència policial a la zona. Així mateix, i a manca de confirmació oficial per part de l'empresa gestora dels blocs, hi hauria vigilància privada als edificis «per controlar qui entra i qui surt», segons una veïna de Torres Catalunya. Els veïns tenen previst dur a terme una reunió telemàtica per tractar la situació que s'ha produït d'ençà que, a l'inici del confinament, una família va ocupar un pis a Torres Catalunya

"🚔 Detenen un veí de Riudoms denunciat 11 vegades per no respectar el confinament" "🔥 SUCESSOS: Incendi de restes vegetals a la deixalleria d'Amposta"