Onada de vidres de cotxes trencats al barri Horts de Miró de Reus

Els fets van succeïr aquest dijous 26 de desembre
Imatge d'un dels vehicles amb els vidres trencats al barri Horts de Miró de Reus | Cedida

Aquest dijous 26 de desembre, dia de Sant Esteve, diversos vehicles estacionats al barri Horts de Miró de Reus van aparèixer amb els vidres trencats. Concretament, els cotxes estaven aparcats al voltant del Centre Cívic Llevant, situat a la plaça Horts dels Canonges, i també al camí de Valls. Els veïns de la zona van alertar a la Guàrdia Urbana de Reus dels actes incívics i la policia municipal de seguretat va constatar que es van produir diversos actes d’aquest tipus.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Un dels afectats assenyala a TarragonaDigital que en el seu cas només van trencar el vidre del conductor i que no van arribar a sostreure res de l’interior. Malgrat això, assegura que no és la primera vegada que succeeixen actes vandàlics d’aquesta mena i que en altres ocasions també s’han rebentat vidres o pintat amb esprai algun vehicle. 

També van rebentar els vidres d’un cotxe al barri Mas Iglesias

Recentment, una usuària de Facebook a través de la xarxa social que el passat divendres 14 de desembre també li van rebentar els vidres del cotxe. En aquell cas, els fets van tenir lloc al barri Mas Iglesias. Segons comentava, els Mossos d’Esquadra van ser advertits que «alguns nens estaven rebentant cotxes al carrer». 

Els individus van trencar els vidres lateral, davanter i posterior del vehicle. La dona va fer una crida a la ciutadania per si algú va veure alguna cosa o tenia imatges dels fets ocorreguts.

"⚫ URGENT: Troben una persona morta a casa seva al centre de TGN" "👮 Nit de robatoris a Calafell Poble"