Imatge de dos vehicles de la Guàrdia Civil al mercat ambulant de Tarragona

Operatiu sorpresa de la Guàrdia Civil contra les falsificacions al mercat ambulant de Tarragona

Es tracta d'una actuació de la Unitat Fiscal de la policia espanyola

Aquest dijous, 17 de desembre, dia de mercat  a la plaça Corsini de Tarragona, els clients habituals de la zona s'han endut un ensurt dels grossos. Unitats de la Guàrdia Civil de Tarragona s'han personat a la plaça en un operatiu  contra la venda de productes falsificats.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els agents han fet ben visible l'operatiu, amb l'arribada i estacionament al voltant del mercat ambulant de diversos vehicles del cos. Segons fonts de la Subdelegació del govern espanyol, es tracta d'una operació rutinària duta a terme per agents de la Unitat Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil. Des de l'associació de marxants  de Tarragona han apuntat, en declaracions a aquest mitjà, que desconeixien  el motiu  de l'actuació de la Guàrdia Civil. 

Un investigat no detingut

La Subdelegació ha informat que l'operació, duta a terme per la patrulla fiscal de la Guàrdia Civil del Vendrell, s'ha tancat amb un investigat, no detingut, per un presumpte delicte contra la propietat industrial. El marxant venia, segons la informació facilitada, roba interior falsificada. 

Així mateix, els agents de la benemèrita han requisat productes falsificats per valor de 13.000 euros. Productes que van des de 50 xandalls complets; 50 dessuadores; roba interior i polos.