Un agent de la Guàrdia Urbana de Reus i un dels Mossos d'Esquadra d'esquena

Un operatiu policial a Reus per ocupacions i frau elèctric acaba amb més de trenta identificacions

Hi han participat agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra

La Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra han identificat fins a 36 persones, aquests dijous, durant un operatiu policial conjunt per trobar els autors de diversos robatoris de ciclomotors i motocicletes. L'actuació va anar acompanyada de tècnics d'Aigües de Reus i d'Endesa i es va dur a terme al barri de Mas Pellicer.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La presència dels tècnics de les companyies subministradores s'explica, segons informa el govern, perquè «en els últims dies s’havia tingut coneixement de possibles fraus d'aigua i electricitat». De fet, durant l'actuació policial es van aixecar diversos atestats per delictes lleus de frau en el subministrament elèctric.

L'operatiu es va concretar en dos blocs de pisos diferents, on es van identificar dinou i disset persones segons detalla la policia locla reusenca. L'operació es va saldar amb diverses diligències policials per delictes lleus d'ocupació. Més concretament, al primer bloc es van detectar indicis d'ocupació i de frau elèctric.

Un agent de la Guàrdia Urbana de Reus i un dels Mossos d'Esquadra precinten un comptador
L'operatiu conjunt ha detectat connexions il·legals d'aigua i llum i ocupacions d'habitatges | Ajuntament de Reus

Després de certes comprovacions, els agents de policia van dur a terme diligències a un dels pisos del bloc per un delicte d'ocupació i sis atestats més per diferents delictes lleus de tràfic en el subministrament elèctric. Al segon bloc es van aixecar quatre atestats per delicte lleu d'ocupació i set atestats més per diversos delictes també lleus de frau en el subministrament elèctric.

No és el primer operatiu policial d'aquesta mena que es duu a terme a la zona. El març de l'any passat se'n va executar un altre, en aquell cas a la zona de Mas Abelló del mateix districte reusenc. Va ser, específicament, en matèria de frau de subministraments elèctric i d'aigua. Es van acabar detectant i tallant ser connexions irregulars d'aigua i una vintena d'elèctriques.

En aquella ocasió, igual que en l'operatiu d'aquest dijous, també hi van participar tècnics d'Aigües de Reus i d'Endesa per revisar les connexions. L'operació policial conjunta, en aquella ocasió, es va dur a terme a la zona coneguda com Les Verges, a la part de Mas Abelló on els carrers tenen nom de Mares de Déu.