Dos detinguts a Calafell en una operació policial contra els robatoris

Mossos i policia local han fet entrades a dos habitatges de Segur
L'operatiu de Mossos i policia local s'està fent a Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell
 

Mossos d'Esquadra i Policia Municipal de Calafell han fet aquest dijous 13 de febrer un nou operatiu policial contra l'onada de robatoris que ha patit el municipi els últims mesos. En aquest cas, l'actuació s'ha dut a terme a primera hora del matí al nucli de Segur de Calafell, en dos habitatges diferents. Un d'ells estava al carrer del Cep, mentre que l'altre era del carrer de Suïssa. Segons l'Ajuntament de Calafell, el dispositiu és contra els robatoris amb força a diversos habitatges.

L'operació s'ha tancat amb dues persones detingudes pels suposats delictes de robatoris amb força i contra la salut pública. El dispositiu conjunt entre Mossos i policia local s'ha portat amb la màxima discreció, i amb un desplegament important. Des del consistori han deslligat aquest operatiu de les ocupacions conflictives d'habitatges, que són focus de diferents problemes al territori. Precisament fa dos dies es va produir una reunió del Pacte de Berà per tractar aquest assumpte.

 

Segona operació en dues setmanes

Fa tot just dues setmanes, el passat 29 de gener, ja es va produir una operació similar, en aquest cas al nucli del Poble, que va acabar amb sis persones detingudes i set identificades. Totes elles ocupaven diversos habitatges del nucli antic, i estaven relacionades amb els nombrosos robatoris a habitatges i comerços. Els detinguts, però, van quedar en llibertat poc després de ser detinguts, el que va motivar les queixes de l'Ajuntament

"🚨 ARA MATEIX: Operació antidroga amb detencions a la Part Alta de TGN" "🚨MOLTA PRECAUCIÓ: L'estafa que ha robat milers d'euros a un avi a Reus"