Almenys dos detinguts en l'operatiu contra el blanqueig de capitals a Tarragona, l'Hospitalet i Andalusia

Mossos i Guàrdia Civil confisquen importants quantitats de diners, vehicles i rellotges d'alta gamma
Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra fan un operatiu conjunt a Tarragona | Mossos d'Esquadra

ACTUALITZACIÓ - 19.45 hores

L'operatiu conjunt de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil contra el blanqueig de capitals s'ha saldat aquest divendres amb almenys dos detinguts i quatre investigats a Tarragona. Els agents han fet entrades i escorcolls al barri tarragoní de Sant Salvador, l'Hospitalet de Llobregat i altres punts de l'Estat com Sevilla i Huelva. La policia ha confiscat importants quantitats de diners en efectiu, vehicles i rellotges d'alta gamma, que presumptament provenen de l'activitat il·lícita d'una organització criminal dedicada al tràfic d'armes i el narcotràfic. La investigació es va iniciar a les comarques tarragonines i la dirigeix el jutjat d'instrucció número 1 de Reus, que manté el secret de les actuacions.    

NOTÍCIA - 11.22 hores

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil estan realitzant un operatiu policial a Tarragona per una organització criminal que es dedica al blanqueig de capital, tràfic d'armes i diversos delictes contra la salut pública —substàncies estupefaents. En concret, a Tarragona, s'està realitzant al barri de Sant Salvador. També s'està duent a terme en altres punts del territori català com a l'Hospitalet de Llobregat i d'Espanya, a Sevilla i Huelva.

Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, encara no hi ha una xifra exacta de detinguts en l'operatiu conjunt, però asseguren que n'hi haurà diversos al llarg de l'operatiu.

Al llarg de l'operació policial de Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil, les actuacions del qual estan sota secret de sumari, s'estan fent entrades en despatxos professionals, així com en diversos domicilis. Aquest darrer és el cas de les entrades a Tarragona. 

"Persecució policial de pel·lícula de matinada entre la Canonja i Bonavista" "Ocupes i lladres: Enxampats després de robar en 6 domicilis d'Altafulla"