El repartidor de droga amb patinet el猫ctric a Tarragona acaba detingut en una operaci贸 a la Part Alta

La Gu脿rdia Urbana i els Mossos d'Esquadra estan realitzant una operaci贸 conjunta
Un detingut en l'operatiu antidrogues a Tarragona | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la Gu脿rdia Urbana de Tarragona estan realitzant una operaci贸 policial contra el tr脿fic de drogues a la Part Alta de Tarragona. L'actuaci贸 s'est脿 realitzant al carrer del Carme i hi ha hagut una detenci贸. Aix铆 mateix, s'ha desplegat la unitat canina. En el marc de l'operatiu VIBIO que s'est脿 realitzant, de moment, hi ha hagut un total de 8 detencions contra la salut p煤blica a la zona. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el detingut 茅s un conegut 'camell' de la zona que es mouria per la Part Alta amb un patinet el猫ctric per transportar les subst脿ncies estupefaents als seus clients. Un dels punts habituals seria la pla莽a dels Natzarets.

1.500 euros i diversos tipus de drogues

Aquest dijous s'ha realitzat la vuitena actuaci贸 de salut p煤blica amb detinguts a la Part Alta de Tarragona. En aquest sentit, s'ha realitzat una detenci贸 per tr脿fic de drogues i s'han localitzat als voltants de 1.160 euros, diversos tipus de subst脿ncies estupefaents com haixix i marihuana, joies, un patinet el猫ctric amb el qual es despla莽ava per transportar la droga, i una vintena de tel猫fons m貌bils.

芦Vibio禄, el dispositiu per controlar la Part Alta de Tarragona

El Pla Integral de Seguretat de la Part Alta de Tarragona, 芦Vibio禄, es va iniciar el 29 de novembre de 2019. Els Mossos d'Esquadra i la Gu脿rdia Urbana de Tarragona, de manera conjunta, fan patrullatges per aquesta zona de la ciutat centrant la seva atenci贸 en tots els 脿mbits: control de sorolls, consum d'alcohol i estupefaents, delictes contra el patrimoni, actes inc铆vics i la lluita antiterrorista.

La posada en marxa del dispositiu va coincidir amb l'increment d'un 22% dels delictes en l'煤ltim any a Tarragona, essent l'augment d'efectius a la Part Alta, una 芦prioritat禄.

Aix铆, durant el mat铆 d'aquest dijous els Mossos i la Gu脿rdia Urbana han fet un patrullatge conjunt per la Part Alta. La Gu脿rdia Civil ha realitzat 16 identificacions, ha interposat dues den煤ncies per arma prohibida, dues m茅s per consum d'alcohol a la via p煤blica, una den煤ncia per ITV caducada i s'ha retirat un vehicle per infracci贸 d'estacionament. Per la seva banda, els Mossos han realitzat nou detencions

"馃毃MOLTA PRECAUCI脫: L'estafa que ha robat milers d'euros a un avi a Reus" "馃惗馃槩 La trista hist貌ria del Danko: es perd a Montbri贸 i mor en una baralla de gossos"