Els Mossos localitzen un pacient a Tarragona que s'havia escapat de l'hospital amb símptomes de coronavirus

L'home va ser trobat al carrer Unió i reingressat al centre hospitalari

Els Mossos d'Esquadra han donat a conèixer aquest matí de dijous 26 de març un greu succés al Tarragonès. Segons han explicat amb una piulada a les xarxes, agents del cos van localitzar una persona amb símptomes de coronavirus i que hauria estat ingressada a l'hospital, pendent de les proves, però havia fugit. El pacient va ser localitzat fora del recinte hospitalari i la policia va gestionar el seu reingrés.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tot i que no es vol especificar en quin hospital van passar els fets, els Mossos sí que han explicat que va ser a la ciutat de Tarragona i durant la jornada d'aquest dimecres, 25 de març, al voltant de les 15.30 hores. L'home va ser localitzat al carrer Unió i posteriorment se'l va retornar a l'hospital per reingressar-lo.

Les darreres dades de coronavirus a Tarragona

El Departament de Salut va confirmar noves defuncions i nous positius de coronavirus a les comarques de Tarragona durant la jornada de dimecres. Al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre es van confirmar 44 nous casos de coronavirus, elevant a 272 la xifra total de positius a les comarques tarragonines. Pel que fa a les defuncions, se'n van registrar 4 més, que se sumen a les 5 anteriors i la xifra total augmenta a 9.


Comentaris

envia el comentari