Un pacient sospitós de Covid-19 s'escapa de l'Hospital Sant Joan de Reus i agafa l'autobús

L'home no volia continuar ingressat a l'hospital
L'home, sospitós de coronavirus, es va escapar de l'Hospital Sant Joan de Reus | Laia Solanellas

Un home que estava ingressat a l'Hospital Sant Joan de Reus per possible coronavirus es va escapar dissabte passat del centre hospitalari. El pacient va sortir de l'hospital, es va dirigir a la parada i va agafar un autobús, segons explica el 'Diari de Tarragona'. 

L'home encara duia a la mà la via intravenosa i mostrava dificultats per respirar. Va baixar de l'autobús i es va dirigir al CAP Sant Pere, on va demanar al personal que li traguessin la via i els va dir que no volia seguir ingressat a l'hospital. El personal sanitari va portar l'home a un box i li van subministrar oxigen, ja que estava molt dèbil.

A l'home se li havia fet una primera prova de Covid-19 que havia sortit negativa, però davant els símptomes que presentava, van fer-li una segona prova. Els metges van avisar els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Reus i al Departament de Salut, explicant-los la situació.

Finalment, el pacient va ser traslladat de nou a l'Hospital Sant Joan de Reus, on va ser ingressat. Des del CAP Sant Pere van donar l'avís a Reus Transport per tal que es desinfectés l'autobús en el qual havia viatjat l'home.

"Ara mateix: Més de 6.600 abonats sense llum a Mont-roig" "Enxampats caçant ocells de manera il·legal i trencant el confinament"