Part Alta de Tarragona.

Joves ocupes apallissen i apunyalen un agent fora de servei a la Part Alta de Tarragona

Els fets van passar dissabte a la nit davant de molts testimonis

Nou episodi de violència a la Part Alta de Tarragona per part dels joves ocupes que hi ha a la zona. Segons expliquen el Diari Més i el Diari de Tarragona, dissabte a la nit es va produir una nova agressió quan un dels joves ocupes intentava robar una persona a la plaça dels Sedassos. En aquest moment, un policia fora de servei del cos de l'Ametlla de Mar es trobava a la zona i en veure l'intent de robatori va intervenir per intentar aturar el lladre.

Va ser llavors quan dos joves més van aparèixer a la zona i el van començar a agredir perquè aquest alliberés el lladre. La brutal pallissa va ser presenciada per molts testimonis, els quals van alerta els Mossos d'Esquadra, ja que aquesta va avançar cap a la baixada de Misericòrdia i a les onze de la nit hi havia força gent a la zona. Mentre els tres joves continuaven agredint el policia local fora de servei, un altre ocupa conegut a la zona va aparèixer en escena des del carrer del Trinquet Vell, i a més ho va fer armat amb un pal i un ganivet de grans dimensions segons expliquen els dos mitjans.

Sense dubtar-ho també va atacar el policia i el va apunyalar, tot i que afortunadament només li va fer un tall. Tanmateix, l'agent va acabar amb força ferides causades per la brutal pallissa que li van propinar. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar a la zona van aconseguir detenir dos dels joves agressors, un d'ells el que havia iniciat la baralla al carrer dels Ferrers, i que a més havia trencat l'ordre d'allunyament de la seva exparella. L'altre detingut va ser el jove que havia aparegut armat amb el pal i el ganivet, i el qual es va amagar en un pis ocupat del Trinquet Vell. Després d'un intens operatiu van aconseguir treure'l de la casa i emportar-se'l a comissaria.

Segons asseguren diversos testimonis als mitjans de paper, tots els joves ocupes implicats en la baralla són molt coneguts a la zona per protagonitzar tota mena de delictes i episodis violents en els darrers mesos.


Comentaris