Una parella de lladres intenten robar en un local de la Part Baixa i es queden atrapats a dins

Un treballador va abaixar la persiana mentre els lladres eren a l'interior
El local del carrer de Misericòrdia on es van produir els fets | Google maps

Els Mossos d'Esquadra van detenir, aquest dimarts 29 de setembre, un home i una dona acusats d'un delicte de robatori amb força. Els detinguts són un home de 34 anys i veí de Tarragona i una dona de 40 anys veïna de Barcelona, que havien aconseguit entrar a dins del local, quan es van quedar atrapats a dins després que un treballador els abaixés la persiana.

Segons han explicat els veïns del barri del Port de Tarragona, els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda, quan una parella va barallar-se amb el treballador d'un local en obres ubicat al carrer de Misericòrdia. L'home i la dona presentaves símptomes d'anar sota els efectes de l'alcohol, i forcejaven amb el treballador del local per intentar accedir-hi. Finalment el treballador va poder tancar la porta i va marxar.

La parella, però, va continuar forçant la porta i van aconseguir entrar a l'interior del local. Quan el treballador va tornar, no va adonar-se que els lladres havien entrat i va tancar la persiana metàl·lica, tancant els dos individus a l'interior i deixant-los atrapats. Més tard, l'home i la dona van forçar la persiana i van aconseguir pujar-la uns centímetres, amb la intenció de sortir.

El treballador, juntament amb una altra persona, va tornar a passar pel davant del local i va veure que la persiana estava aixecada un pam i que a dins hi havia moviment. Va apujar la persiana i va descobrir la parella a l'interior. En aquell moment la parella va tornar a forcejar amb el treballador, qui va haver de demanar ajuda al seu company.

Els veïns de la zona van donar l'avís als Mossos d'Esquadra, que van acudir al lloc dels fets amb dues patrulles. Finalment els agents de policia van retenir la parella i els van escorcollar. A continuació van fer les comprovacions a l'interior del local, on van trobar una televisió nova i un patinet elèctric que duia el lladre, que va resultar que havia sigut robat aquella mateixa tarda a la plaça dels Carros.

Els Mossos van detenir la parella, els quals ja tenien antecedents, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Està previst que passin a disposició judicial en les pròximes hores.

"Ara mateix: Nou maldecap per als usuaris de Rodalies per una incidència al Penedès" "Molt fort: Detingut a Salou per obligar un home a fer una autèntica barbaritat"