Un grup de veïns del Montmell ha aturat una ocupació il·legal al municipi

Atropellen un veí de la patrulla ciutadana del Montmell en aturar una ocupació

Els ocupes van reaccionar violentament a l'acció de la patrulla


Els veïns i veïnes del Montmell, municipi que ha patit un increment de les ocupacions d'habitatges els últims mesos, van trobar la solució per evitar-ne de noves muntant patrulles ciutadanes, tal com avançava TarragonaDigital. Aquesta mesura ha estat implementada als nuclis del Mirador del Penedès i de Mas Mateu, els més afectats.

En aquest sentit es va crear una plataforma veïnal i van obrir una pàgina de Facebook on només tenen accés els propietaris i residents dels dos nuclis, en la qual poden estar connectats permanentment i avisar-se quan hi ha algun nou intent d'ocupació o robatori.

Aturen una ocupació al Mirador del Penedès

La creació d'aquesta plataforma i les patrulles ciutadanes ja ha donat els primers fruits, tot i acabar amb un lamentable incident. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, aquest dimarts 18 d'agost, als volts de les quatre de la tarda, un grup de persones estaven intentant ocupar il·legalment un habitatge a la urbanització Mirador del Penedès, en concret, al carrer del Tirol.

Els veïns, mentre restaven a l'espera de les forces de seguretat, van actuar i, finalment, aconseguir aturar l'ocupació. Tanmateix, un dels ocupes va arremetre amb el vehicle, un Opel Astra, contra el grup de veïns que estaven a la zona, i va fugir pel carrer. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, s'han identificat tots els presumptes ocupes, però a hores d'ara no consta cap detenció.

En conseqüència d'aquest acte, una persona va resultar ferida i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar fins a l'Hospital Comarcal del Vendrell. Així mateix, van anar fins al lloc dels fets tres vehicles dels Mossos d'Esquadra.


Comentaris