Una persecució de pel·lícula acaba a Riudoms amb dos detinguts

Els Mossos d'Esquadra van acabar detenint dues persones deprés de la intervenció d'un altre cos
La persecució, iniciada a Reus, va acabar a Riudoms | Ajuntament de Riudoms

La nit de dissabte a diumenge es va viure al Baix Camp una escena digne de formar part d'una pel·lícula d'acció. Els fets van començar a la capital de la comarca, a Reus, on agents dels Mossos d'Esquadra haurien detectat dos homes a qui haurien identificat com a presumptes autors d'alguns furts o robatoris.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els agents de la policia catalana van començar, aleshores, una persecució en cotxe pels carrers de la ciutat segons expliquen fonts coneixedores dels fets a aquest mitjà, TarragonaDigital. Aquesta persecució els va portar en direcció sud-oest, cap a Cambrils. Després d'alguns quilòmetres de persecució, el cotxe en el qual fugien els presumptes lladres va tornar a canviar de rumb i es va dirigir cap a Riudoms.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van tornar a canviar de nou de rumb per mantenir la persecució. Mentrestant, la Guàrdia Municipal de Riudoms, alertada per la policia catalana, també es posava en marxa. Els agents locals van acabar interceptant, amb un cotxe fosc, el vehicle de color gris que conduïen els fugitius.

Els van aturar barrant-los el pas en un carrer d'un sol sentit, però quan semblava que les peripècies dels presumptes lladres s'havien acabat, van intentar fugir a peu. La persecució va continuar, ara amb els agents corrent darrere seu. Finalment, el cos riudomenc va aconseguir atrapar i retenir els dos sospitosos, i els va mantenir sota la seva custòdia fins que van arribar els agents dels Mossos d'Esquadra que els perseguien des de Reus.

"🚔 REUS: L'aturen per trencar el confinament, però el denuncien per un delicte més greu" "🚔INDIGNANT: Els joves de Salou que aprofitaven el confinament per 'buidar' pisos"