GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Persecució de matinada a un piròman a Reus

Una denúncia ciutadana ha facilitat la feina als cossos de seguretat
Un dels contenidors calcinats ha estat al carrer Argentera de Reus. | Cedida
 

La calma que regna dia i nit als carrers de les ciutats i pobles s'ha vist alterada aquesta matinada a la capital del Baix Camp. Un seguit d'incendis en contenidors han posat en alerta els cossos de seguretat a quarts de tres. Mentre els Bombers de la Generalitat feien la seva feina apagant les flames que cremaven amb virulència el mobiliari urbà, la Guàrdia Urbana de Reus ràpidament ha iniciat la cerca de l'autor dels fets.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L'home ha provocat l'incendi en diversos contenidors de Reus. | Cedida
 

Ha estat gràcies a l'avís d'un ciutadà, que ha pogut veure des de la seva finestra la persona que estava provocant incendis en contenidors de la ciutat, que els agents de la policia reusenca han pogut atrapar-la. Els fets han passat abans de les tres de la matinada per la zona del carrer Argentera i inicialment la policia, amb l'ajuda d'una veïna segons expliquen testimonis a TarragonaDigital, han intentat apagar les flames amb cubells d'aigua fins que els Bombers han arribat al lloc dels fets.

 

Persecució per atrapar el piròman

Gràcies a la descripció facilitada pels veïns, la Guàrdia Urbana de Reus ha iniciat la recerca del piròman, el qual han acabat enxampant-lo 'in fraganti' quan intentava provocar nous incendis. En aquest moment s'ha iniciat una persecució pels carrers de la ciutat fins que finalment ha acabat detingut. Arran d'aquests fets, l'home va ser denunciat per un delicte de danys i, evidentment, també per desobeir l'ordre de confinament.