Persecució i fugida: Un conductor no s'atura en un control a la Canonja i abandona el vehicle a Bonavista

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de l'incident per esclarir els fets

Persecució de pel·lícula entre el municipi de la Canonja i el barri tarragoní de Bonavista. El conductor, finalment, va abandonar el vehicle enmig del carrer i va fugir a peu. Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de l'incident per esclarir els fets.

Conducció temerària i fugida a peu

La Guàrdia Municipal de la Canonja intentava aturar un vehicle la matinada del dijous, 21 de maig. El conductor va decidir tirar milles i no aturar-se davant les indicacions dels agents, segons la policia de la Canonja.

Conduint temeràriament per no ser enxampat pels agents, aquest es va dirigir a gran velocitat fins al barri de Bonavista, en concret, al carrer 21. Un cop arribat en aquest punt, l'individu va abandonar el vehicle al xamfrà amb el carrer 1 i, per aturar el vehicle, va col·lidir contra una furgoneta aparcada, segons testimonis, abans de començar la fugida a peu.

Segons informacions de la policia catalana, l'avís el van rebre quan faltaven deu minuts per a les quatre de la matinada del dijous i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra es van adreçar fins al lloc on s'havia abandonat el cotxe. S'han fet càrrec del cas per tal d'esclarir qui conduïa i el motiu de la fugida.

"Ocupes i lladres: Enxampats després de robar en 6 domicilis d'Altafulla" "El 'camell' de l'Ebre que anava a fer 'esport' amb la bossa plena de droga"