Imatge d'una patrulla de la Policia Local de l'Arboç

Diverses persones que feien un 'botellón' llencen ampolles de vidre contra cotxes de policia a l'Arboç

Els Mossos i la Policia Local els van denunciar per alteració de l'ordre públic

La Policia Local de l'Arboç i els Mossos d'Esquadra van denunciar, aquest passat cap de setmana, diversos joves que estaven fent un 'botellón' i que van llençar ampolles de vidre contra els vehicles policials.

Segons ha informat la policia municipal, van rebre l'avís per part el telèfon d'emergències 112, que els alertava que diversos veïns havien trucat queixant-se que hi havia diversos grups de persones fent un 'botellón' i soroll al parc de Santa Llúcia del municipi.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i una de la Policia Local de l'Arboç. En arribar al parc, diversos individus que estaven a la zona van començar a llençar ampolles de vidre contra els vehicles policials. Per aquest motiu, la policia va identificar diverses persones i les va denunciar per alteració de l'ordre públic i per consum de begudes alcohòliques a la via pública. A més, dues persones van ser denunciades per tinença de substàncies estupefaents

La Policia Local de l'Arboç ha informat que s'ha obert també una línia d'investigació per determinar si s'inicien diligències penals contra alguns dels individus que van llençar les ampolles, als quals se'ls acusaria d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat

Paral·lelament, aquest cap de setmana els agents de la Policia Local també van denunciar per la via administrativa a dos conductors per conduir sota els efectes de l’alcohol.