INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

La pluja provoca inundacions de carrers entre Calafell i Cunit

La policia ha tallat el trànsit en algunes vies de la zona marítima
La pluja ha provocat inundacions en alguns carrers de Calafell i Cunit. | Ajuntament de Calafell
 

La intensa pluja que cau aquest dilluns 16 de març ha provocat que alguns carrers de la zona marítima de Calafell i Cunit hagin patit inundacions. Des de l'Ajuntament de Calafell han informat que la policia local ha tallat el trànsit al carrer del Duero, a Segur de Calafell, per l'acumulació d'aigua que s'ha produït entre els carrers de Lluís Companys i de Tarragona, aquest ja dins el municipi de Cunit.

 

També hi ha diversos entollaments en diferents trams del Passeig Marítim, entre el Port de Segur i Cunit. Des de Protecció Civil de la Generalitat han demanat extremar les precaucions si es condueix durant aquest episodi de pluges, que es preveu intens a tot el país durant aquest dilluns.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Més notícies de la categoria Successos