La Policia Local de Calafell identifica un grup de joves que llençava pedres contra els vehicles

Feia setmanes que els joves s'amagaven en un descampat proper a l'institut Camí del Mar, des d'on tiraven les pedres
La policia de Calafell ha identificat un grup de joves que llençava pedres contra vehicles. | Policia Municipal del Vendrell

La Policia Local de Calafell (Baix Penedès) ha aconseguit identificar un grup de joves que llençava pedres contra vehicles. Feia setmanes que els joves s'amagaven en un descampat proper a l'institut Camí del Mar. Des d'allà, agafaven pedres i les tiraven contra cotxes i motocicletes que circulaven per l'entorn de l'institut. Aquest dijous a la tarda els joves van ser identificats. Eren una desena de menors d'entre 12 i 16 anys. 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de la teva ciutat al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Menors d'entre 12 i 16 anys tiraven pedres a vehicles a Calafell

S'amagaven en un descampat al costat de l'institut Camí de Mar. Després, agafaven pedres de grans dimensions i les llençaven contra cotxes i motocicletes. Aquesta era la greu pràctica d'un grup de joves d'entre 12 i 16 anys a Calafell, segons ha avançat el 'Diari de Tarragona'. Diversos conductors que van rebre cops de pedra van denunciar els fets, motiu pel qual la Policia Local va engegar un dispositiu de vigilància. 

Finalment, aquest dijous a la tarda els joves van ser identificats. Se'ls acusarà d'un delicte contra la seguretat del trànsit i se'ls reclamarà els danys ocasionats als vehicles. 

"🔥Detenen a TGN un piròman que incendiava contenidors als barris" "🔥Cremen un caixer automàtic i un vehicle particular a Torredembarra"