La Policia Local de Cambrils, els Mossos i la Policia Nacional en un operatiu a Cambrils

Retiren 470 joguines que no complien la normativa a Cambrils

L'operatiu també intercepta 20 telèfons mòbils per comprovar la seva procedència i 30 làsers que sense garantia de la CE

Amb el nom 'Joguina segura', la Policia Local de Cambrils, els Mossos, la Policia Nacional, Inspecció de Treball i l'Agència Catalana de Consum van fer dijous passat diverses inspeccions  en establiments del municipi per comprovar que els articles a la venda i adreçats als infants s'ajusten a la normativa de seguretat, estan ben etiquetats i no es confonen amb armes de foc. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En la campanya s'han retirat 470 joguines que incomplien la normativa, s'han comissat 20 dispositius mòbils per a reparar per comprovar la seva procedència i 30 làsers que no disposaven de garantia de la Comunitat Europea. També s'han identificat dues persones sense contracte laboral i una persona estrangera que es trobava al país de manera irregular.