Imatge d'arxiu d'un control de la Polica Local de Cambrils

La Policia de Cambrils enxampa tres conductors beguts i un circulant amb un permís fals

Un veí de Reus circulava amb un permís fals d'Itàlia i tenia una ordre judicial

Dos dies intensos per a la Policia Local de Cambrils, que ha enxampat diverses persones cometent infraccions els darrers dies a la localitat del Baix Camp, com ara conduir amb permisos falsos o sota els efectes de l'alcohol.

Segons ha informat la policia cambrilenca, aquest dimarts, 13 d'octubre, van enxampar un conductor que circulava amb un permís de conduir fals. Els agents de policia el van aturar al camí del Corralet, al barri de Vilafortuny, i van comprovar que duia un permís de conduir d'Itàlia fals i que, a més, el ciutadà tenia una ordre judicial de localització. Es tracta d'un veí de Reus de 27 anys que va quedar finalment detingut.

El mateix dimarts,13 d'octubre, la Policia de Cambrils va enxampar un altre conductor veí de Riudoms cometent una infracció. Quan faltaven cinc minuts per les vuit del vespre, a les 19.55 hores, van aturar un conductor a Vilafortuny i en realitzar-li la prova d'alcoholèmia, aquest va donar un resultat positiu de 0,96 mg/l, el que suposa quatre vegades més el límit permès per llei. 

L'endemà, dimecres 14 d'octubre, dos conductors infractors més. A la matinada van aturar un conductor de 56 anys i veí de Tarragona que circulava pel barri del Port. La prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,98 mg/l, un altre cop multiplicant per quatre la taxa permesa per llei.

Aquella mateixa nit van denunciar un altre conductor, un motorista de 29 anys i veí de Cambrils que intentar fugar-se de la policia. Al cap de 3 quilòmetres la policia cambrilenca el va poder atrapar i li va realitzar la prova d'alcoholèmia, a la qual va donar un resultat de 0,38 mg/l.


Comentaris