Control de la Policia Local de Cambrils pel toc de queda

Aixequen les primeres denúncies per saltar-se el toc de queda a Cambrils

S’han organitzat diversos controls nocturns conjunts amb els Mossos d’Esquadra al barri del Port i a la carretera N-340

La Policia Local de Cambrils ha interposat les primeres denúncies per incompliment de les restriccions de mobilitat nocturna. Els agents han realitzat patrullatges de vigilància a peu, amb moto o cotxe per les zones més concorregudes del municipi de la Costa Daurada, a més de controls conjunts amb el cos de Mossos d'Esquadra.

Durant la mitjanit del dimarts al dimecres, es va denunciar dues persones, una veïna de Tarragona i un veí de Cambrils, al barri del Port de la localitat. Aquest últim, a més d'incomplir les restriccions de mobilitat nocturna, va donar un resultat positiu en alcoholèmia amb un resultat de 0,64 mg/l.

A més d'aquests casos, la passada nit es van realitzar controls a l'N-340. En aquest es van denunciar tres persones més per vulnerar el toc de queda. Les primeres dues actes es van aixecar a les 23.47 hores, quan un veí de l'Hospitalet de l'Infant i un de Mont-roig del Camp circulaven sense cap dels motius justificats. A més, aquest darrer li constava una privació del permís de conduir per pèrdua de punts i se li van instruir diligències per delicte contra la seguretat viària que seran tramitades al jutjat.

El tercer dels denunciats la nit del dijous va ser un home de nacionalitat montenegrina sense domicili conegut, en ser aturat va donar un positiu en alcoholèmia amb el resultat d'1,03 mg/l i, com a conseqüència, es va procedir a la seva detenció per conduir amb una taxa superior a 0,60 mg/l sense haver obtingut mai permís o llicència de conduir.

L’Ajuntament de Cambrils recorda que el compliment de les restriccions demobilitat i les mesures de prevenció és imprescindible per frenar la propagació del coronavirus i evitar el col·lapse del sistema sanitari. En aquest sentit, és important respectar els horaris, posar-se bé la mascareta, rentar-se les mans sovint i mantenir la distància de seguretat.


Comentaris