Un agent de la Policia Nacional rere un cotxe del cos de policia, de nit i amb llums enceses

Un dels detinguts en l'operació contra l'explotació sexual a Cambrils és policia local del municipi

L'operació es troba sota secret de sumari | El consistori confirma que un treballador municipal està essent investigat per aquest assumpte

Males notícies per l'Ajuntament de Cambrils. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, un dels sis detinguts en l'operació contra l'explotació sexual que es va dur a terme al municipi de Cambrils, és agent de la policia local cambrilenca. L'agent ocuparia una plaça de responsabilitat en l'organigrama de la policia municipal. 

La notícia ha sacsejat part del municipi de Cambrils i el cos de la policia local. De fet, des de primera hora d'aquest dijous, 15 d'octubre, s'han viralitzat un seguit de continguts que corren de telèfon a telèfon on es recull la situació del policia local detingut. A més a més, i segons fonts consultades, a la policia local hi ha agents que s'estan començant a posicionar per ocupar el càrrec que preveuen que el policia detingut deixi en un breu termini de temps. 

Des del consistori de Cambrils han confirmat a TarragonaDigital que un treballador municipal està essent investigat per aquest assumpte. L'Ajuntament de Cambrils ja ha iniciat les actuaciuons prèvies per obrir l'oportú expedient disciplinari al treballador municipal i establir mesures cautelars. 

Centre de bellesa

L'operació contra la xarxa d'explotació sexual la va dur a terme la Policia Nacional. En concret, a la localitat cambrilenca, els agents policials van actuar en un pis i un establiment comercial, dedicat a l'estètica i massatge, un centre de bellesa on explotaven sexualment a dones d'origen sud-americà. L'actuació es va posar en marxa arran d'una denúncia interposada, l'any passat, per una víctima de la xarxa. 

En l'operatiu, es va trobar cocaïna, una balança de precisió; pastilles per avortar; dos equips informàtics i documentació relacionada amb la publicitat del local, així com la comptabilitat i llista de preus dels serveis. Es va detenir a 6 persones, entre les quals es trobava la responsable del prostíbul. Tots ells van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de tràfic d'éssers humans amb la finalitat d'explotació sexual, delicte relatiu a la prostitució, delicte contra la salut pública, delicte contra la intimitat, amenaces i pertànyer a un grup criminal.