GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Policia local i Mossos d'Esquadra aturen l'ocupació d'un habitatge a Altafulla

L'actuació s'ha dut a terme al carrer de la Via Hercúlia, a Baix a Mar

Matí intens a Baix a Mar, a Altafulla. A primera hora d'aquest dimarts, 19 de maig, unes persones han intentat ocupar un pis del carrer de la Via Hercúlia. Un dels veïns ha vist l'intent d'ocupació i ha advertit a la policia local del municipi.

 

Els agents s'han dirigit a l'indret on s'havia produït l'ocupació. El pis ocupat és una segona residència d'un veí d'un municipi de la província de Barcelona. La policia local ha comptat amb el suport de dues patrulles dels Mossos d'Esquadra. El pis estava ocupat per tres persones i quan ha intervingut la policia només n'hi havia duesMa a l'habitatge. El tercer, que havia marxat abans de l'entrada dels agents, ha pogut ser localitzat perquè s'havia deixat el seu telèfon al pis ocupat. Des del consistori d'Altafulla s'ha informat que s'han obert les corresponents diligències judicials

 

Els veïns han rebut amb satisfacció la ràpida actuació de la policia i que s'hagi pogut posar punt final a l'ocupació. 

 

 

 

Problemàtica sensible a Altafulla

Les ocupacions s'han transformat, en els darrers mesos, en una problemàtica sensible a Altafulla. En concret, s'han multiplicat a la zona de l'Hort de Pau, a Baix a Mar.