Cau a Tarragona una banda criminal de motoristes

L'operació, que s'ha dut a terme en diverses províncies de l'Estat, ha anat a càrrec de la Policia Nacional | Se'ls acusa de tràfic de drogues i organització criminal

La Policia Nacional ha dut a terme aquest dijous, 16 de gener, una operació policial contra els United Tribuns Nomad Spain, una violenta banda de motards, segons ha informat el cos policial a l'agència EFE.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Durant l'actuació, que s'ha dut a terme a Tarragona, Barcelona, Palma i València, s'ha procedit a la detenció de vuit individus. L'operativa es troba sota secret judicial i la Policia Nacional no ha volgut precisar en quines poblacions de Tarragona havia actuat. Fonts policials han informat Efe d'aquest important operatiu contra aquesta banda acusada dels delictes d'organització criminal, tràfic de drogues, lesions, delictes contra el patrimoni i blanqueig de capitals.

Agents de les Balears

Aquesta banda de motards està acusada de delictes d'organització criminal, tràfic de drogues, lesions, delictes contra el patrimoni i blanqueig de capitals. L'actuació l'han dut a terme agents de la Unitat Central de Delinqüència i Crim Organitzat (UDICO) i de la Direcció Superior de les Balears.

La banda opera especialment a Palma de Mallorca i es creu que la seva activitat delictiva se centra en el tràfic i control de drogues en locals d'oci o robatoris de drogues a altres bandes. Es preveu que la jornada acabi amb nous detinguts. 

Els United Tribuns Nomads són una banda de motards internacional amb seccions en diversos països europeus, com Alemanya o Itàlia. El president a Espanya de la banda, segons es pot consultar a la seva pàgina  de Facebook, és Stefan Milojevic.

"⚠ ARA MATEIX: Aturades de 2 km a la T-11, en sentit Reus" "😱MOLT FORT: El greu missatge que ha rebut Puigdemont després de l’explosió a TGN"